Acreditari presa

Ro-IFF invită jurnaliştii precum şi criticii de film să participe la cea de-a şaptea sa ediţie. Acreditarea de presă permite accesul jurnaliştilor la toate proiecţiile de film din cadrul Ro-IFF, la conferinţele de presă organizate în timpul festivalului, la seminarii, workshop-uri şi alte evenimente organizate de-a lungul Ro-IFF 2011.

Numărul maxim de jurnalişti acreditaţi pentru o publicaţie / post TV / post radio / este de 2. Acreditările de presă vor fi acordate exclusive de către Biroul de presă. Alături de cererea de acreditare conţinând toate datele Dvs. de contact, vă rugăm sa trimiteţi, de asemenea, 3 exemple de materiale publicate despre festival (în cazul ziarelor sau publicaţiilor online). Cererea de acreditare care nu va fi însoţită de aceste materiale nu va fi considerată validă. Dispunem de un numar limitat de acreditări, astfel încat vom prioritiza cererile de acreditare însoţite de dosare care conţin materiale ample dedicate evenimentului.

Vă putem furniza, la cerere, imagini la rezoluţie de tipar pentru ilustrarea materialelor.

Contact: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .